Află de aici cum să utilizezi cristalele naturale şi pietrele semipreţioase, astfel încât să lucreze în avantajul tău ca parteneri de încredere.

Intotdeauna pe prima pagina apare cel mai recent articol publicat.
Citeste in ARHIVA BLOG si alte articole interesante publicate in lunile anterioare.
Textele si fotografiile apartin www.kristale.ro & www.acvaria.com

La ce folosesc cristalele?

 Un cristal, sub orice forma ar fi, nu e doar un obiect de decor pe care il uitati pe un raft in vitrina, ci poate fi mai mult de atat! Este si o sursa de energie, este si un scut protector, este si un "absorbant" de energii nocive, dar poate fi si un simbol al unui scop pe care doriti sa il atingeti. 
Cand plasati cristalul undeva in incapere, e bine sa il programati mental cu un tel bine conturat. Ori de cate ori veti privi acest obiect, practic va reinnoiti telul, ceva renaste de fiecare data in interiorul dv. pentru a va urma calea spre ce v-ati propus. 
Obiectul simbolic este materializarea scopului dv. Nu el, singur, face minuni, ci dv., pentru ca, privindu-l, va amintiti mereu ce anume va doriti. Programarea mentala (initiala sau repetata din cand in cand asupra obiectului) este foarte importanta pentru ca scopul sa devina realitate cat mai curand! 
Pietrele pot fi folosite ca: 

1. TALISMAN PERSONAL 
Dacă, la programarea iniţială, i se conferă un anumit rol, cristalul devine talismanul nostru personal ce va atrage asupra noastră scopul pe care i l-am cerut.
2. SCUT PROTECTOR
Asezat in casa, la birou, in baie, in dormitor, in buzunar, in geanta, in portofel, in penar, sub perna, in torpedoul masinii etc. Pot fi folosite si in COMBINATII de mai multe cristale. Cristalele diferite nu se resping, dimpotriva, isi pot uni fortele in beneficiul purtatorului. 
3. OBIECT DE SUSTINERE
Uneori avem nevoie de ceva de care sa ne agatam sperantele, sa ne vizualizam dorinţele, şi cristalul poate deveni ancora noastră, firul nevăzut ce ne leagă de scopul ales. Îi conferim cristalului rolul de a ne ajuta să vizualizăm ce ne dorim şi, ori de câte ori atingem sau privim cristalul de suport, practic reactivăm dorinţa şi repetăm vizualizarea.
4. ELEMENTE DE DECOR SAU DE PODOABĂ
Nu numai că sunt benefice pentru energiile pe care le transmit în jur, ci cristalele sunt şi frumoase, colorate, perfecte pentru a ne înfrumuseţa viaţa, casa, aspectul exterior.
5. INSTRUMENT DE CRISTALOTERAPIE. 
Ţinută în mână, piatra relaxeaza, detensioneaza, racoreste. Alezată constant pe locurile bolbave sau pe chakre, in timp, amelioreaza starea de sanatate. Poate fi folosită şi la presopunctură sau masaj.
5. REMEDII FENG-SHUI 
Dacă sunt aşezate in zonele mentionate pe harta bagua  in functie de elementul pe care il reprezinta, ele activează zonele specifice dintr-o încăpere, echilibrând astfel şi domeniile existenţei pe care zonele respective le reprezintă.

A scris pentru kristale.ro: Dana Mîndru
MAGAZIN ONLINE: WWW.KRISTALE.RO

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu