Află de aici cum să utilizezi cristalele naturale şi pietrele semipreţioase, astfel încât să lucreze în avantajul tău ca parteneri de încredere.

Intotdeauna pe prima pagina apare cel mai recent articol publicat.
Citeste in ARHIVA BLOG si alte articole interesante publicate in lunile anterioare.
Textele si fotografiile apartin www.kristale.ro & www.acvaria.com

Cum sa-ti implinesti o dorinta (1)


Da, poti sa-ti implinesti o dorinta cu ajutorul cristalelor.

A purta o piatra pur si simplu, nu este suficient pentru a va bucura de beneficiile sale. Da, stand in preajma dv. e doar un scut protector, un generator de energie pozitiva si un absorbant de energie negativa. Dar piatra - cristalul natural - este si un suport de incredere pentru a ne vedea un scop atins, un vis implinit.

O forma de programare a cristalelor - dupa purificarea lor corecta - este transmiterea unui gand, a unei misiuni, a unei intentii prin puterea cuvintelor. Scriind - cu markerul de exemplu - pe o piatra de orice fel (prelucrata, neprelucrata, bruta rulata, disc, sfera etc) chiar si un singur cuvant, practic am investit-o cu un rol in viata noastra. De cate ori privim piatra cu mesaj,  ne amintim de acel vis, de acea dorinta, si o alimentam cu energie. Asa emitem inca o data gandul nostru in Univers, si se mai aseaza o caramida la visul nostru pana intr-o zi cand, prin legea universala a atractiei, visul devine realitate.
Daca scopul a fost atins spalati cristalul lasati-l sa se odihneasca si apoi dati-i alta misiune.

Puteti face acest joc cu oricate cristale, oricate dorinte aveti, si lasati-le apoi sa isi faca efectul. Rabdarea e obligatorie, nimic nu se construieste peste noapte, iar piatra este suportul palpabil prin care dati forma gandului dv.

Nu stati cu ochii pe cristal zi de zi intrebandu-l "ti-ai indeplinit misiunea sau nu?" Purtati-l, asezati-l la loc de cinste in camera dv., priviti-l cu incredere, cu speranta, cu respect - da, increderea e obligatorie - dar nu ca pe un generator de miracole, pentru ca nu e nimic magic aici, nimic miraculor. Cel care infaptuieste miracolul sunteti dv., in legatira directa cu Universul, care va rasplateste cu ceea ce e mai bun pentru dv.

Cristalul nu e un buton pe care apasam si visul se implineste. Nu e o pastila pe care o inghitim ca sa ne treaca suferinta. E nevoie, in acelasi timp, de eforturile noastre pentru ca acel vis sa prinda contur, iar unul din eforturi este increderea, trimitand iar si iar spre Univers acelasi gand, bine formulat, bine conturat, ca sa aratam de fapt ce dorim. A spune doar "vreau noroc" nu e de ajuns. Ganditi-va, vizualizati forma pe care vreti s-o ia acel noroc si  cereti acel lucru cristalului dv. Oferiti-i - precum un regizor - un scenariu foarte bine scris, el devenind astfel instrumentul dv. de ajutor. Nu el infaptuieste dorinta, ci dv., in stransa legatura cu Universul., cristalul e doar un sprijin tacit, subtil, ceva material de care sa va ancorati visul.

Iata cateva idei de mesaje pe piatra AICI


A scris pentru kristale.ro: Dana Mîndru
MAGAZIN ONLINE: WWW.KRISTALE.RO

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu